به گزارش خبرگزاری فارس خبرگزاری رویترز تحلیلی در مورد بازی شب گذشته استقلال، یکی از نمایندگان ایران در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا مقابل العین امارات منتشر کرد و به باخت سنگین ۶ بر یک اشاره داشت.
این رسانه عنوان کرد:عمر عبدالرحمان، بازیکن سال آسیا العین را برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی با کسب پیروزی پرگل ۶ بر یک مقابل استقلال پیش برد.عبدالرحمان ۲ گل زد و یک گل ساخت تا تیمش باخت یک بر صفر بازی رفت را جبران کرده و در مجموع ۶ بر ۲ برنده شود. کایو، مهاجم برزیلی۲ گل در مدت ۶ دقیقه از نیمه اول گل زد.همچنین گلهای دیگر توسط لیمیونگ جو و ناصر الشمرانی زده شد.در حالیکه تک گل استقلال توسط کاوه رضایی شد.
رویترز ادامه داد:زوران مامیچ، سرمربی العین با راهیابی تیمش به مرحله بعد برای شناسایی حریف خود باید منتظر تاریخ ۶ ژوئن(۱۶ خرداد) در کوالالامپور باشد.
انتهای پیام/ا